0761.009.309 | Str. Calea Dorobanti 189, Sector 1, Bucuresti

Plase Insecte Online - Plase de Tantari cu Balamale | Plase insecte tip batant

Plase de Tantari cu Balamale - Plase Insecte Online

Plasele batante sunt cea mai simpla si la indemana metoda de protectie impotriva insectelor dar nu numai .
Acest tip de plase se confectioneaza din profile de aluminiu vopsite in camp electrostatic (nu isi schimba culoarea si nu se cojesc) deci au o durata de viata mare.
Profilele din aluminiu se imbina cu ajutorul unor coltare. Plasa folosita de noi este din fibra de sticla cu carbon fiind foarte rezistenta la actiunea factorilor mecanici dar in acelasi timp este si ignifuga. Toate aceste aspecte dovedesc calitatea produsului.

Plasele se fixeaza pe rama din aluminiu cu ajutorul unui snur care la contactul cu razele UV se intareste asigurand o fixare perfecta si de durata.
Coltarele si accesoriile sunt din PVC fiind foarte rezistente la razele UV.

La plasele tip batant profilele de aluminiu pot veni in diferite culori, de la culorile standard, alb sau maro la gri antracit la culori personalizate pana la imitatii de lemn(stejar auriu, nuc, mahon, wenge)

Avantajele acestui tip de plase contra insectelor sunt:
- foarte economice
- se pot igieniza foarte usor cu ajutorul unei lavete umede sau se pot scoate din balamale si se spala sub jet de apa.
- montajul si confectionarea plaselor batante se efectueaza foarte rapid uneori chiar si in ziua in care ne contactati.
Plasele batante se preteaza pentru montajul pe tamplarie din PVC sau aluminiu acestea sunt pentru fereste si usi de dimensiuni mici si medii.

 

Masuratori

Deschidem fereastra sau usa si se masoara golul de lumina din garnitura in garnitura atat pe latime cat si pe inaltime asigurandu-ne ca pe partea exterioara avem de jur imprejurul ramei avem 40 mm, pentru a avea suficient spatiu pentru profilul si accesoriile plasei.

!!!!De retinut!!!!

Modul de masurare al fiecarui produs este cu rol informativ, pentru a putea fiecare client sa ne ofere dimensiunile estimative, pentru a primi o cotatie de pret cat mai aproape de realitate. Masuratorile finale vor fi efectuate de catre noi, iar cea mai buna solutie se va stabili la fata locului impreuna cu dvs.

Lucram pe comanda in functie de nevoile si cerintele fiecarui client. Pretul se calculeaza personalizat in functie de dimensiunile produselor, culoarea tamplariei, tipul de produs, dificultatea montajului, cantitatea produselor achizitionate.Catalog Plase Insecte Online
Galerie Foto
Informatii Plase Insecte Online
Solicita Oferta