0761.009.309 | Str. Calea Dorobanti 189, Sector 1, Bucuresti

Plase Insecte Online - Plase de Tantari Glisante - Plase insecte tip culisant

Plase de Tantari Glisante - Plase Insecte Online

Sunt un model de plase contra insectelor, pe cat de exclusiviste si rezistente in timp, pe atat de simpliste in modul de folosire.
Plasele de tantari culisante au un sistem de glisare cu role din aluminiu, acestea fiind introduse si fixate in propria rama de glisare.
Rama de glisare cat si profilul de prindere al plasei contra insectelor sunt confectionate din dur aluminiu vopsit in camp electrostatic. Plasa de tanatri este din fibra de sticla cu carbon, are proprietati ignifuge si este foarte rezistenta la actiunea factorilor mecanici (rupere), dar este rezistenta si la razele UV si intemperiile vremii.

Profilele folosite la confectionarea plasei culisante se fixeaza cu coltare din dur aluminiu si se introduc la presa pentru sertizare. Acest proces le confera o stabilitate exceptionala si le face foarte rezistente in timp.

Etansarea se realizeara cu perii din fibra de sticla fixate pe interiorul ramei culisante.
Plasa culisanta  sau glisanta se monteaza pe tamplarie din PVC sau aluminiu acolo unde tamplaria este culisanta sau spatiul permite montarea acestui sistem, mai exact acolo unde se permite deschiderea (usa sa fie de doua ori cat coltele de lumina).

Spre deosebire de plasele de tantari cu balamale, acestea pot acoperi spatii mult mai mari, avand posibilitatea sa fie concepute in unul sau doua canate precum plasete tip plisse.
Modul de actionare elimina spatiile moarte, deoarce inchiderea sau deschiderea se realizeaza prin glisarea pe propria rama.
La plasele tip glisant profilele de aluminiu pot veni in diferite culori de la culorile standard alb sau maro pana la imitatii de lemn (stejar auriu, nuc, mahon, wenge)

 

Masuratori

Deschidem fereastra sau usa si se masoara golul de lumina din garnitura in garnitura atat pe latime cat si pe inaltime asigurandu-ne ca pe partea exterioara avem de jur imprejurul ramei avem 40 mm, pentru a avea suficient spatiu pentru profilul si accesoriile plasei.

!!!!De retinut!!!!

Modul de masurare al fiecarui produs este cu rol informativ, pentru a putea fiecare client sa ne ofere dimensiunile estimative, pentru a primi o cotatie de pret cat mai aproape de realitate. Masuratorile finale vor fi efectuate de catre noi, iar cea mai buna solutie se va stabili la fata locului impreuna cu dvs.

Lucram pe comanda in functie de nevoile si cerintele fiecarui client. Pretul se calculeaza personalizat in functie de dimensiunile produselor, culoarea tamplariei, tipul de produs, dificultatea montajului, cantitatea produselor achizitionate.Catalog Plase Insecte Online
Galerie Foto
Informatii Plase Insecte Online
Solicita Oferta