0761.009.309 | Str. Calea Dorobanti 189, Sector 1, Bucuresti

Plase Insecte Online - Plase de Tantari Plisse

Plase de Tantari Plisse - Plase Insecte Online

Sunt cel mai deosebit si inovator mod de protectie impotriva insectelor.
Aceste plase sunt o inovatie japoneza. Plase plisse au un design foarte deosebit, fiind un produs din ce in ce mai solicitat ce este foarte usor de folosit, glisand in propria rama.
Conceptul ingenios de proiectare si fabricare dar si lipsa elementelor pretensionate duce la o durata de viata foarte indelungata, acest aspect plasandu-le in topul preferintelor in materie de protectie impotriva insectelor.
Profilul plaselor plisse este din dur aluminiu vopsit in camp electrostatic, accesoriile profilului de actionare fiind confectionate dintr-un material teflonat deosebit de rezistent, plasa este din fibra de sticla cu carbon, avand o forma deosebita (pliuri de tip armonica).

Plasa tip plisse este confectionata dintr-un profil perimetral, unul sau mai multe profile de actionare cu ramforsare tip maner pe toata lungimea acestora. Aceste plase contin sfori foarte rezistente pentru ramforsarea plasei pe pozitia inchis.

Atat profilul de rama perimetral cat si profilul de prindere sunt dotate cu banda magnetica pe toata lugimea astfel incat ofera inchidere perfecta chiar si la dimensiuni foarte mari.
La plasele tip plisse profilele de aluminiu pot veni in diferite culori de la culorile standard alb sau maro la gri antracit la culori personalizate pana la imitatii de lemn( stejar auriu, nuc, mahon, wenge).

Avantajul acestor plase consta in faptul ca se pot realiza pentru usi, fereste, spatii tip logie etc. de dimensiuni mari sau foarte mari, avand posibilitatea sa le fabricam in unul sau mai multe canate in functie de suprafata de acoperire.
Modul de actionare elimina spatiile moarte, deoarce inchiderea sau deschiderea se realizeaza prin glisarea pe propria rama.

Masuratori

Deschidem fereastra sau usa si se masoara golul de lumina din garnitura in garnitura atat pe latime cat si pe inaltime asigurandu-ne ca pe partea exterioara avem de jur imprejurul ramei avem 40 mm, pentru a avea suficient spatiu pentru profilul si accesoriile plasei.

!!!!De retinut!!!!

Modul de masurare al fiecarui produs este cu rol informativ, pentru a putea fiecare client sa ne ofere dimensiunile estimative, pentru a primi o cotatie de pret cat mai aproape de realitate. Masuratorile finale vor fi efectuate de catre noi, iar cea mai buna solutie se va stabili la fata locului impreuna cu dvs.

Lucram pe comanda in functie de nevoile si cerintele fiecarui client. Pretul se calculeaza personalizat in functie de dimensiunile produselor, culoarea tamplariei, tipul de produs, dificultatea montajului, cantitatea produselor achizitionate.Catalog Plase Insecte Online
Galerie Foto
Informatii Plase Insecte Online
Solicita Oferta